Tag Archives: cookie

Cookie monster ate google!


If you visit google page today, you will be surprised to see a cookie monster eating up the wording “Google”
which happens to be a cookie ­čśŤ Well, don’t be scared.

It just google celebrating 40th Anniversary of Sesame Street. For those who live by this show would definitely remember Big Bird (the big fat yellow bird), Elmo (a noisy non-stop talking dud), Oscar (the dude in the trash can).┬á These guys has been on air since year 1969. Thats 40 years.. so I might say Big Bird is a grumpy ol bird Ô×í

more on:
Google
Sesame Street
Wikipedia

Cookie monsta'

cookie monsta
Hari ni punya la lapar.. sampai je opis aku takde idea nak breakfast ape. Sudahnye biskut┬▓ from hamper raya (tak habis┬▓ lagi dari haritu) jadik mangsa aku. Tanpa rasa belas kasihan, biskut┬▓ tadi telah aku lahap sebersih┬▓ nye.

Tapi yang jadik hal nye tu.. hamper┬▓ raya ni actually hamper┬▓ hampeh. Why? sebabnye harapkan packaging je besar.. tapi isi kandungan nye agak la ciput! ade la dalam 1/4 daripada saiz kotak tu adalah bende makan nye tu (which in this case.. biskut tu)

Anyway.. aku nak komen lebih pun watpe. Cuma business hamper ni bebetul buat $$$.
Cost rendah.. Jual mahal..

Apepun, syukur aku pagi ni dapat makan.. biskut pun biskut laa.. jadi cookie monsta! hahaha